INSPIRATIE troef bij HOREMANS

throwback & flashforward

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Nagenieten van onze inspiratiedagen…

Van 11 tot en met 25 oktober was het weer gezellig druk in onze toonzaal. Onder het motto ‘Happy Cooking & Living’ mochten we ontelbare klanten en bezoekers verwelkomen tijdens onze inspiratiedagen. Lekker snuisteren tussen onze uitgebreide meubel- en interieurcollecties, terwijl de smaakpapillen werden verwend.


Wie erbij was: DANKJEWEL!

Kon je niet langskomen? Dan laten we je via deze weg nog even mee binnenkijken in de winkel en ons keuken- en meubelatelier.

Enkele highlights op een rijtje.

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Rondleiding door het atelier

De rondleiding door het atelier was voor velen een schot in de roos. Kristof Horemans toonde trots hoe maatwerk echt tot stand komt: de machines, het proces, de mensen. Want puur vakmanschap uit eigen atelier, daar staan wij voor.

Dan was er Moke!

  • Want na elke atelierrondleiding – er waren er initieel 2 gepland, maar het zijn er 6 geworden wegens groot succes – serveerde Moke verfijnde hapjes. Wie vooraf ingeschreven was, mocht aanschuiven bij de wijndegustaties van ‘De Tafel van Zes’. De laatste deelnemers gingen pas rond 22u30 buiten. De ambiance zat er in!

De hippe kookdemo’s

ook van Moke, met toestellen van NEFF en werkbladafzuiging van BORA – combineerden een knap staaltje gastronomie met de actueelste kooktechnologie. Koken hoeft trouwens niet moeilijk te zijn: Horemans maakt van ieder van ons een keukenprins/prinses.

De keuken is zo’n ongelooflijk fascinerende wereld

Daarom kon je ook inschrijven voor een kookdemo met driegangenmenu door een kok van Miele, met de focus op de nieuwe combi-stoofoven van Miele. Moet het gezegd dat de bijpassende wijnen voor een extra dimensie zorgden?

Titel

"Zoveel keukenapparatuur, zoveel kwaliteitsvolle merken… Horemans maakt het kiezen van toestellen voor jouw keuken eenvoudiger. Blijf ons volgen en schrijf je tijdens een volgende opendeurdag zeker in voor nieuwe kookdemo’s!"

decoratie- en interieurtips

Voor decoratie- en interieurtips hadden we Haus of L Nadja Hilfen gaf gericht advies op maat voor een nog mooier interieur. Ze voegde een stijlvolle toets toe aan ons event, voor herhaling vatbaar!

Horemans blijft ook de komende weken verrassen…

We hebben met z’n allen veel plezier beleefd aan de inspiratiedagen. Het is geweldig om al die mooie bestellingen verder te mogen opvolgen en in productie te geven, of offertes te mogen maken. Dat blijven we de komende tijd met veel passie en toewijding voor je doen, dus geef zeker een seintje als we nog kunnen helpen.

Titel

“Maak kennis met de efficiëntste meubelfabriek die er is én waar het fijn is om te werken.

Van de geschiedenis aan werkbank tot werkvoorbereidingen CAD-CAM,

kerrock montage en SPK-grepen, 4.0 sturing in atelier, 3-D frezing en veel meer.


Dat moet je eens gezien hebben!”

En verder:

BALLONVAART

De voorbije weekends kon je deelnemen aan onze wedstrijd ‘Win een ballonvaart’. Benieuwd of je bij de gelukkigen bent? Hou onze Facebook-pagina dan goed in de gaten.


RONDLEIDINGEN

Wil je ook eens een rondleiding door ons atelier meemaken? Vanaf december kan dit voortaan maandelijks, elke eerste vrijdag van de maand. Schrijf je hier in.INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen? Binnenkort kan je de Horemans inspiratiebrochure Laat je onderdompelen in een prachtige interieurwereld. ENJOY! Reserveer hier je exemplaar!