Interieurdagen: be inspired

06/03/2020

Laat je inspireren door onze specialisten

That time of year again: als Batibouw talloze bouwers en verbouwers naar Brussel trekt, zetten we ook in Geel alle zeilen bij. Voor inspiratie in keuken en interieur moet je gewoon bij Horemans geweest zijn. Niet alleen maak je kennis met onze nieuwste aanwinsten en technieken, we hebben ook weer leerrijke kookdemo’s voor je in petto.

Nieuwe keuken op de planning, maar je twijfelt nog over vormgeving en toestellen? Dit is je uitgelezen kans om knopen door te hakken. Interieurideeën bij de vleet tussen onze showroommodellen, en met de chefs van onze keukenpartners komen ook heel wat toestellen in actie.

We trappen de Interieurdagen af op vrijdag 6 maart. De toonzaal blijft open tot 20u, heerlijke hapjes zullen niet ontbreken, begeleid door klassewijnen van ‘de tafel van zes’. Exclusief voor onze klanten is er ook weer een blik achter de schermen van het atelier.

Het is kokerellen geblazen op zaterdagnamiddag 7 maart. Tussen 13u30 en 17u30 bereiden de specialisten van Neff de heerlijkste gerechten in de combi oven en de combistoomoven.

Op zondag 8 maart zetten we de good vibes verder. Op het programma: een verrukkelijk driegangenmenu, aangeboden door Miele. Ontdek de verrassend pure smaak van gerechten, vers bereid in de Miele steamer en combistoomoven.

De demo van Neff gemist? Niet getreurd, want op zaterdag 14 maart komt je herkansing. Opnieuw betoveren de chefs van Neff ons met heerlijkheden uit de combi oven en combistoomoven.

Grenzeloze vrijheid in keukendesign lonkt. Toch in stilte en zonder geurhinder koken lukt met de werkbladafzuiging van Bora. We sluiten onze reeks demo’s af op zaterdag 28 maart. Sta versteld van de kracht van Bora-toestellen en geniet ondertussen van de bereidingen.

Alleen nog dit:

de plaatsen zijn beperkt,
dus tijdig inschrijven is de boodschap!

schrijf je in door op de inschrijvingsknoppen te klikken

Horemans, meer dan keukens

Dat we kraks in keukens zijn, wist je al. Maak tijdens de Interieurdagen zeker ook van de gelegenheid gebruik om onze andere afdelingen te verkennen. Van decoratie over meubilair tot maatwerk en totaaloplossingen: bij Horemans hebben we aandacht voor elk aspect van je interieur. Mis de Batibouw-acties in onze toonzaal niet!

En wie weet, win je wel een exclusieve luchtdoop. Naar goede gewoonte verloten we weer 5 ballonvaarten onder de bezoekers die tijdens de Interieurdagen een deelnameformulier in de winnersbox droppen.

Mogen we jou ook verwelkomen?
Tot snel!