Merk in de kijker - Hofstede Raanhuis

02/03/2022

Waarom zou je interieur uit een ver buitenland moeten komen, als je quasi in je achtertuin prachtige meubelen vindt? Bij Horemans Keuken- en Meubelatelier denken we er net zo over. In ons meubelatelier vervaardigen we met zin voor perfectie en liefde voor ambacht maatwerkkasten en keukens. Ons meubelaanbod vullen we grotendeels aan met merken uit de Benelux.

Pas kwam er een opvallend stijlvol merk bij: het Nederlandse Hofstede Raanhuis. Dit kleinschalig bedrijf maakt al meubelen sinds 1913. Net als bij Horemans draait alles er rond maatwerk en ambacht. In de fabriek in Renkum, in Gelderland, wordt alles stuk voor stuk gemaakt.

Hofstede Raanhuis

Nederlands en ambachtelijk

Hofstede Raanhuis verwerkt hoogwaardig hout tot prachtige, ambachtelijke meubelen. Houtbewerkers zagen, schaven en schuren elke plank tot het de beoogde patine heeft. Dit verregaande handwerk maakt elk meubelstuk van Hofstede Raanhuis een om te koesteren. Deze stukken zijn niet onder te brengen in een bepaalde stijl of trend, maar zorgen jarenlang voor een stijlvolle aanvulling op elk interieur.

“Het is zonder twijfel het meest flexibele merk in de showroom van Horemans.”

– Ann Verhaegen, meubeladviseur.

Hofstede Raanhuis

Verregaand maatwerk

Hofstede Raanhuis gaat heel ver in maatwerk, waardoor er ongezien veel mogelijkheden zijn. In de voorgestelde collecties vind je zithoeken met of zonder relaxfunctie, losstaande zetels en fauteuils. “De zitmeubelen worden bij Hofstede Raanhuis gemaakt zoals jij ze wil”, vertelt onze meubeladviseur Ann. “Met een dunne of dikkere armleuning, met pootjes of gesloten tot beneden, met lage of hoge armen. Het zitkussen kan in een box of als oplegkussen. Het is zonder twijfel het meest flexibele merk in de showroom bij Horemans.”

Hofstede Raanhuis

Nieuwe klassieker

“Je kan kiezen uit een gevarieerd aanbod van kwaliteitsstoffen, met echt mooie kleuren ook”, vult Ann verder aan. “Voor ons is Hofstede Raanhuis een nieuwe klassieker, met meubelstukken die toch hedendaags en fris aanvoelen. Er staat geen stijl of leeftijd op.”

 

De meubelen van Hofstede Raanhuis stem je volledig af op de rest van je interieur. Dankzij het maatwerk kan je uit oneindig veel combinaties kiezen. 

Ons meubelteam helpt je met plezier op weg

Samen met jou gaan we op zoek naar het perfecte interieur op jouw maat.