Terugblik op een magische feesteditie van de Winterdagen

01/12/2022

Ontdek hier de winnaars van onze wedstrijd!

Tien dagen lang was Horemans Keuken- en Meubelatelier ondergedompeld in een gezellige wintersfeer. De tweede editie had een extra feestelijke touch, omdat we de vijfde verjaardag van onze showroom vierden. Onze bezoekers deelden mee in de vreugde, met bubbels, een attentie en extra veel magie. En het kerstshoppen? Dat loopt nog door tot 23 december bij Horemans!

“De opkomst was overweldigend”

vertelt Annelies Horemans. “Honderden mensen vonden hun weg naar Geel-Larum.” Net als vorig jaar zorgde het team voor een meerdaags programma van gratis workshops, degustaties en rondleidingen. En die vielen in de smaak. “Ruim tachtig mensen kregen een uitgebreide sessie over de toestellen in onze demokeuken. De workshop van onze interieurspecialiste Kato was met twintig vrije plaatsen in een wip volgeboekt. En ook de atelierrondleiding en de wijndegustatie mochten op veel positieve aandacht rekenen. Hartverwarmend!”

Kerstcadeaus shoppen

De Magische Winterdagen kregen een feestelijke aftrap op donderdag 17 november 2022, met de laatavondopening en een kerstmarkt met externe, creatieve en ondernemende partners. “Hiermee wilden we lokale ondernemers een extra boost geven, en onze bezoekers extra shopmogelijkheden bieden. Zo waren keramisten Astrid De Deyne en Lies Bulteel, en juwelenmerk Structr – van onze interieurarchitecte Griet - voor het tweede jaar op rij present. Met HAvR, Vegrid, Zoetatelier, Rozalie en kunstenaar Koen Lybaert hadden we enkele verrassende nieuwkomers.”

 

De klanten van Horemans konden gezellig rondsnuisteren op donderdagavond. “Ik heb dankzij Vegrid de zachtste pantoffels van heel België. Helemaal klaar voor de winterkou”, zei een tevreden klant achteraf.

Horemans’ Cadeaucorner

Onze eigen cadeaucorner werd drukbezocht tijdens de tiendaagse Magische Winterdagen. Die werd, met het oog op de aankomende cadeautjesperiode, samengesteld door ons interieurteam. Met theelichten, vazen, decoratie, dekbedden, kussens en andere toffe cadeau-ideeën, is er voor ieder wat wils. “Sommige artikelen, zoals de streelzachte plaids, vlogen bijna letterlijk de deur uit. Ook de olijfolie, Blomus-geurkaarsen en kaarsenhouders vielen in de smaak.”

Nog de hele maand december

tot aan het bouwverlof – kan je bij Horemans gezellig rondsnuisteren in de uitgebreide cadeaustand.

De voorraad plaids in verschillende trendy kleuren en de poefs van Passe Partout zijn aangevuld.

Ook de prachtige schilderijen en keramieke objecten van kunstenaar Koen Lybaert staan nog tentoon. Kom, ontdek en vind de parel die je zoekt!

Klant Kristine haalde tijdens de Winterdagen een prachtig kunstwerk in huis:
“We zijn heel blij met het prachtige schilderij van Koen Lybaert. De kunstenaar is het persoonlijk komen ophangen en het past precies in ons interieur!”

En dan nu … de winnaars!

Meer dan 300 mensen deden mee met onze wedstrijd in de toonzaal tijdens de Magische Winterdagen.

Onze onschuldige hand duidde deze winnaars aan:

Dit zijn de winnaars van de  interieurstyling (van 1 kamer) aan huis:

Mevr. Wouters Shani uit Noorderwijk
Mevr. Corens Louise uit Scherpenheuvel
Mevr. Lavrysen Annemie uit Geel
Dhr. & Mevr. Valkiers-Van Den Bulck uit Geel
Dhr. & Mevr. Heremans uit Herenthout

En omdat onze toonzaal 5 jaar geworden is, geven we nog 5 ballonvaarten weg.

Deze winnaars mogen met twee personen een heerlijke ballonvaart maken

Dhr. & Mevr. Laurijssen uit Kasterlee
Dhr. Faes Dieter uit Nijlen
Mevr . Van Ginniken Leen uit Geel
Dhr. & Mevr. Lintermans Noel & Chantal  uit Geel
Dhr. & Mevr. Thys-Remysen uit Turnhout

De winnaars mogen hun prijs afhalen tijdens de openingsuren van onze showroom.

Niet gewonnen?

Niet getreurd!

Hou onze Facebook- en Instagrampagina in het oog voor toekomstige wedstrijden en festiviteiten,

of schrijf je in voor onze nieuwsbrief met aankondigingen en inspiratie