Warme terugblik op een geslaagd Lente-concert

Warme terugblik op een geslaagd Lente-concert

25/03/2024

Onze Lente-Opendeur van 15 tot en met 17 maart 2024 stond in het teken van frisheid, inspiratie en nieuwigheden. Ons team stond klaar met workshops voor groot én klein, en in de vernieuwde slaapstudio kregen bezoekers een blik op de nieuwste ontwikkelingen in slaapcomfort. De opendeurdagen deed iedereen dromen van al het moois wat de lente en de zomer te bieden hebben.

Aperitiefconcert in showroom

Op zondag 17 maart stond er in de ochtend een prachtig muziekmoment gepland. Tijdens een intiem aperitiefconcert konden genodigden en klanten luisteren naar een van de mooiste stemmen van de Kempen. Sopraan Ellen Vanherck uit Kasterlee kwam naar onze showroom voor een exclusief lente-concert.  Onder begeleiding van haar mama, Els Janssen, zong ze recht naar het hart van elke bezoeker.

 

De showroom vormde een passend en stemmig decor voor dit concert. Op de mezzanine op de eerste verdieping stond een vleugelpiano. Zo konden toeschouwers zowel op het gelijkvloers als boven genieten van zowel jazzy nummers als klassieke aria’s. Meer dan honderd gasten vonden een comfortabele plek aan een van de showroomtafels of in de salons om met een lekker glaasje of een kop koffie het concert te volgen.

Swingend en ontroerend

De reacties achteraf waren unaniem lovend en enthousiast. Het swingde, ontroerde en beroerde. De foto’s van deze prachtige ochtend spreken voor zich.

 

Wil jij op de hoogte gehouden worden van toekomstige evenementen of opendeurdagen in onze showroom? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zo krijg je altijd als eerste een uitnodiging!

inschrijving nieuwsbrief

Bio

Ellen Vanherck 

is al sinds jong gepassioneerd door muziek. Ze volgde onder andere piano en zang in de Muziekacademie van Mol, en trok in 2011 naar het conservatorium van Antwerpen. In 2017 studeerde ze af in Londen als Master in Music.

 

Tijdens haar eerste recital in Rome zong ze werken van onder andere Alma Mahler en Giacomo Puccini. Dit herhaalde ze later op het evenement ‘Klara in de Singel’. Ellen was drie seizoenen verbonden aan operahuis De Munt/La Monnaie in Brussel. Ze werkte ook samen met Opera Vlaanderen, Muziektheater Transparant en Walpurgis. Vandaag combineert ze haar carrière als freelance vocaliste met haar werk als leerkracht en stemcoach aan de academies van Turnhout en Tessenderlo.

Bio

Els Janssen 

begon in 1973 aan haar muzikale opleiding in Mol. Enkele jaren later vervolgde ze haar opleiding aan het conversatorium in Brussel, waar ze onder andere piano, harmonie en koor studeerde. Vandaag begeleidt ze verschillende koren en zorgt ze voor de pianobegeleiding bij optredens van haar dochter.