Relax… met Kebe

09/12/2022

Zoek je een fauteuil waarin je zalig tot rust kan komen, die je hoogwaardig comfort biedt én die tegelijk perfect aansluit op een hedendaags interieur? 

Dat biedt Kebe, een Deens merk met een prachtig aanbod van design relaxen.
Kom ze uitproberen in de showroom van Horemans Keuken- en Meubelatelier

Scandinavisch design en topcomfort

In de modellen van Kebe herken je de pure lijnen die eigen zijn aan Scandinavisch design. Al veertig jaar lang brengt Kebe relaxen op de markt die stijl hand in hand laten gaan met functionaliteit.

 

Het kenmerkende comfort van Kebe wordt gecreëerd door koudhardend schuim in de stoelen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de stoelen jarenlang hun vorm en flexibiliteit behouden. In het schuim zitten kleine luchtzakjes - vergelijkbaar met minibelletjes – die zorgen voor de juiste stevigheid. Jarenlang zalig zitten dus.

Garantie van 10 jaar

De fauteuil kan je moeiteloos integreren in de stijl van elk interieur. Kebe heeft een groot aanbod aan bekledingen in diverse kleuren, waardoor je de stoel samenstelt die bij je past. De stoffeerders van Kebe werken elke fauteuil volledig met de hand af, volgens de regels van vakmanschap.

 

Om haar duurzaamheid te benadrukken, biedt Kebe tien jaar garantie op de dynamische schuimstofbekleding, het binnenwerk en de veren. Hierdoor kan je jarenlang zonder zorgen genieten van je unieke relax.

Drie uitgelichte modellen

In de showroom van Horemans Keuken- en Meubelatelier staan drie modellen van Kebe in de kijker.

De LOTUS set (fauteuil en poef)

is één van de bestsellers van Kebe, en is gemaakt voor het leven. Dankzij de draaivoet en soepel push-backmechanisme kies je vlot voor de ligpositie die bij je past.

De ERGO set (fauteuil en poef)

zit lekker stevig, en komt op een handige draaivoet. De hoofdsteun is verstelbaar voor extra comfort tijdens het liggen.

De YANI set (fauteuil en poef)

ziet er fantastisch uit met zijn sierlijk en slank ontwerp. Deze blikvanger heeft een gewatteerde hoofdsteun en draaivoet, en is gewoonweg zalig om in te relaxen.

Ontdek onze ruime meubelafdeling 

in onze showroom in Geel-Larum. In ons ruime aanbod van merken vind je nét dat bijzondere stuk dat jouw interieur af maakt.
Ons interieurteam staat je graag bij met raad en daad. Kom eens langs of neem een kijkje op onze meubelpagina