Tafelen, babbelen of gewoon zalig zitten

04/08/2023

Hedendaags, kwalitatief en bloedmooi: Horemans Keuken- en Meubelatelier bouwt al jarenlang haar meubelafdeling uit met een prachtige selectie meubelen voor uw gans interieur. In Geel-Larum vind je zowel gekende als verrassende meubelmerken onder één dak in de showroom. Dat maakt Horemans een perfecte totaalpartner voor je interieur, van een kleine aanvulling tot een totale make-over. Dus ook  voor de ideale eetkamer- of keukenstoel – mét advies - ben je hier aan het juiste adres.

Weinig meubelstukken zijn zo bepalend voor de totale look van je interieur als een stoel. Nieuwe stoelen rond de tafel in je eetkamer of keuken geeft de ruimte een volledig nieuw cachet. De combinaties zijn onuitputtelijk, net als de stijlen en uitvoeringen van de hedendaagse stoelen. Vaak is het een kwestie van het juiste advies, en door samen te testen welke stoel er het mooiste bij de tafel past.

Breed gamma aan stoelen

De mogelijkheden vandaag zijn enorm, en daar speelt de uitgebreide meubelafdeling van Horemans graag op in. Samen tafelen en genieten zit ingebakken in het oorspronkelijk DNA als keukenbouwer. Door de evolutie naar complete interieurpartner heeft het interieurteam met extra aandacht een spannende collectie van tafels en stoelen geselecteerd. “Onlangs zei een klant nog: zo’n breed gamma, dat vind je nergens!”

Trends bij stoelen 

Een gestoffeerde stoel neemt vandaag een opvallend groot deel van het gamma in, en dat heeft zijn redenen. Ze zijn comfortabel, zacht en bovendien onderhoudsvriendelijk. Vandaag de dag is de kwaliteit van meubelstoffen bijzonder hoog, waardoor kwalitatieve stoelen quasi vlekafstotend zijn.

 

Hedendaagse stoelen kan je verregaand personaliseren. Dankzij het uitgebreide gamma aan houtsoorten, onderstellen, stoffen en bekledingen kan je ze volledig afstemmen op je interieur. Dat maakt de keuzemogelijkheden quasi oneindig, maar garandeert je altijd een persoonlijk resultaat.

Persoonlijke styling

Onze interieurexperten helpen en adviseren je graag met je keuze. Vooraleerst gaan we op zoek naar het juiste zitcomfort. Kies je voor armleuningen of niet?

 

Daarna kijken we naar de interieurelementen die al aanwezig zijn in je huis: je gordijnen, zetels, kasten. Dan gaan we op zoek naar de perfecte stoffering. Die kan kleurrijk zijn, maar wat ook kan, is een beige stof met een subtiel spikkeltje kleur erin. En waarom niet kiezen voor effen stoelen, aangevuld met twee in een accentkleur? Door samen met onze interieurspecialisten op zoek te gaan, krijg je een passend en spannend geheel in huis.

STOEL VAN DE MAAND

Stoel ‘La Celette’

Deze gestoffeerde stoel met draaiend onderstel is het perfecte voorbeeld van een mooie, hedendaagse stoel met zalig zitcomfort!

Uit voorraad leverbaar in stof & uitvoering zoals op foto.

Andere kleuren en onderstellen mogelijk op bestelling.

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Dit is nagelnieuw Antwerps topdesign. Tooon (by De Somer) bracht zopas deze verrassende stoel “ EDO”uit, waarbij de zitting omkeerbaar is. Vandaag hout en morgen gestoffeerd? Draai de zitting van deze stoel gewoon om. Deze brede en fijn afgelijnde stoel is een lust voor het oog, en zit bovendien bijzonder goed. Precies zoals we van het Belgische design van Tooon gewend zijn!