openstaande vacatures

Woondromen bouwen

dat doen we al sinds 1967 in het keuken- en meubelatelier van Horemans. Met een passie voor precisie en een neus voor perfectie willen we voor onze klanten een thuis bouwen waarin het goed leven is. Zij staan centraal in alles wat we doen. Maar onze medewerkers die alles waarmaken voor hen - door te creëren, te plannen en te plaatsen - dat zijn onze ware helden.

 

Bij Horemans hoor je thuis te komen in een warme, familiale sfeer, waar we elkaar helpen, ondersteunen en motiveren om de beste versie van jezelf te worden. Zo kan iedereen na elke werkdag met een hoofd vol voldoening en een hart vol warmte naar huis gaan.

 

Familiale waarden zoals eerlijkheid, oprechtheid en warmte naar elkaar toe zijn evidenties bij Horemans. Ons team bestaat uit fijne mensen die elkaar ondersteunen en versterken. Samen zijn we in staat om woondromen realiteit te maken.


waarden

Bij ons lig je in de bovenste schuif

Woondromen bouwen, dat doen we al sinds 1967 in het keuken- en meubelatelier van Horemans. Met een passie voor precisie en een neus voor perfectie willen we voor onze klanten een thuis bouwen waarin het goed leven is. Zij staan centraal in alles wat we doen. Maar onze medewerkers dat alles waarmaken voor hen - door te creëren, te plannen en te plaatsen - dat zijn onze ware helden.

 

Bij Horemans kan je thuiskomen in een warme, familiale sfeer, waar we elkaar helpen, ondersteunen en motiveren om de beste versie van jezelf te worden. Zo kan iedereen na elke werkdag met een hoofd vol voldoening en een hart vol warmte naar huis gaan.

Wil je ook deel uitmaken
van onze familie Horemans?

Wij zoeken deze teamleden:

Werken bij Horemans, da’s thuiskomen

Video

"Het familiale gevoel en de ongedwongen sfeer
maken dat ik heel graag kom werken.”

An Verhaegen is een bekende naam in Geel en omstreken als het gaat om kwaliteitsmeubelen.
Ze was medezaakvoerder van een Geelse familiezaak die enkele jaren geleden de deuren sloot.

 

Vandaag is ze een vaste waarde geworden als meubeladviseur en slaapexperte,
en helpt ze klanten een passende keuze maken in het ruime meubelaanbod.
"Het familiale gevoel en de ongedwongen sfeer maken dat ik heel graag kom werken.”

Video

Kato werd in januari 2021 lid van onze familie.

Haar flair brengt plezier en vreugde in het team. “Elke dag brengt wat nieuws. Ik heb hier zo veel topmerken ter beschikking om interieurs mee te ontwerpen. In de prachtige showroom is alles aanwezig om een interieur van a tot z aan te kleden. Horemans-klanten zijn heel dankbaar en trouw, en dat geeft me voldoening.”

Video

Deborah is een vertrouwd gezicht
voor bezoekers van de toonzaal.

Zij is de blije dame die iedereen welkom heet aan het onthaal, en ook helpt bij servicevragen en herstellingen.
Als oudgediende weet ze beter dan wie ook wat ’Thuiskomen bij Horemans’ betekent.

 

“Mensen die starten worden hier warm onthaald en worden snel opgenomen in de groep.
Het is meer dan een groep collega’s, hè."

Video

Boekhoudster Sabine koos enkele jaren geleden
voor een job dichter bij huis

... en kwam terecht in het team bij Horemans Keuken- en Meubelatelier in Geel.

 

“Het was een grote stap in het onbekende, maar ik kwam terecht in een warm familiebedrijf waar we heel amicaal met elkaar omgaan, en waar er veel betrokkenheid is op ieders welbevinden.”

Video

In het voorjaar van 2021 startte
interieurarchitecte Griet in het team van Horemans

Met veel finesse zet ze haar creativiteit om naar concrete woonplannen voor de Horemans-klanten. “Ik zit altijd klaar met mijn pen. Geef me een blad, en dat staat vol. Ik kan dat niet tegenhouden.”

 

Ze vertelt waarom ze kan thuiskomen in het team van Horemans, wat volgens haar het geheim is van een goede interieurarchitect en waar ze bij haar start mee worstelde.