Je droom is
werkelijkheid geworden

Prachtig nieuw maatwerk, precies voor jouw huis gemaakt. Je gaat er tientallen jaren intens in leven, koken, eten, baden, genieten: alles waar Horemans-kasten en keukens voor gemaakt zijn.

 

Om je maatwerk in topconditie te houden, geven we je graag extra advies. Met de juiste behandeling en geschikte producten blijft alles nog jarenlang prachtig.

Lees hieronder welke tips je kan toepassen bij je eerste gebruik.

Altijd welkom!

Voor specifieke vragen, producten of toebehoren kan je uiteraard altijd in onze showroom terecht.

Voor een vlekkeloos eerste gebruik

Net geplaatst

Met deze tips laten we het eerste gebruik van je keuken, badkasten of ander maatwerk vlekkeloos verlopen.

Kitvoegen

Het duurt ongeveer een dag vooraleer kitvoegen zijn uitgehard. Je laat dus best na plaatsing alles 24 uur rusten, alvorens je alles poetst en in gebruik neemt.

 

Zie je eventuele potloodmarkeringen van bij de plaatsing staan, dan kan je ze makkelijk verwijderen met een schone gom. 

Wateraansluiting

Nieuwe wateraansluitingen kunnen ondanks een zorgvuldige plaatsing mogelijk lekken. Als er water voorhanden is tijdens de plaatsing, testen onze plaatsers dit uit.

 

De eerste week kijk je best elke watertoevoer- en afvoer na.  Merk je druppelvorming als de hoofdkraan wordt opengezet, of bij elk eerste gebruik van de vaatwasser, kraan, spoelbak, boiler, Amerikaanse koelkast, het espressoapparaat, … ? Neem dan onmiddellijk contact op. Dan komt ons technisch team het probleem verhelpen.

 

De eerste weken kan je de afloop van de spoelbak nog wat vaster draaien na gebruik van warm water. Dat is normaal omdat de dichtingsringen uitzetten bij warmte.

Las je de handleiding al?

Elk nieuw toestel wordt geleverd met een handleiding. Neem even de tijd om dit te lezen. De tips zorgen ervoor dat je langer zorgeloos kan genieten van je aankoop.


Als je je toestel voor het eerst gebruikt, zijn er vaak specifieke handelingen nodig (het instellen, het onderhoud). Hierover lees je meer in de handleiding van het toestel.

Onderhoudsproducten

We geven je alvast een setje van de door ons geselecteerde onderhoudsproducten mee. Ze zijn zorgvuldig getest, en houden je keuken en toebehoren langer als nieuw.

 

In onze showroom hebben we een afdeling met onderhoudsproducten. Hier kan je steeds terecht voor advies en producten.