Vacature

Meubelmaker atelier / machineoperator

Hier lig je in de bovenste schuif

Woondromen bouwen: dat doen we al sinds 1967 in het keuken- en meubelatelier van Horemans. Met een passie voor precisie en een neus voor perfectie willen we voor onze klanten een thuis bouwen waarin het goed leven is. Zij staan centraal in alles wat we doen. Maar onze medewerkers die creëren, plannen en plaatsen, dat zijn onze ware helden.

 

Bij Horemans kan je thuiskomen in een warme, familiale sfeer, waar we elkaar helpen, ondersteunen en motiveren om de beste versie van jezelf te worden. Zo kan iedereen na elke werkdag met een hoofd vol voldoening en een hart vol warmte naar huis gaan.

 

Wil je ook deel uitmaken van onze familie Horemans?

MEUBELMAKER ATELIER / MACHINEOPERATOR

Uw functies 

In ons atelier kan u mee instaan voor kwalitatief vervaardigen en monteren van keukens, badkamers en interieurelementen. Als eindverantwoordelijke volgt u hiervoor een checklist ter controle en monteert in functie van een kwaliteitsvolle plaatsing. Eveneens wordt u ingezet als polyvalente machine-operator in ons modern, CNC gestuurd machinepark.

 

In deze afwisselende job neemt u deel aan de jobrotatie en bent u verantwoordelijk voor het bedienen/instellen van diverse computergestuurde machines voor het vervaardigen van hoogwaardige interieurelementen. Kortom een toffe job met afwisseling en doorgroeimogelijkheden!

Diploma & ervaring 

minimum 5 jaar ervaring 

MEUBELMAKER ATELIER / MACHINEOPERATOR

Uw profiel

  • in teamverband kunnen werken, alsook zelfstandig. 
  • Probleemoplossend kunnen denken 
  • Stiptheid en netheid
  • Klantvriendelijkheid 
  • Vakmanschap met oog voor detail.
  • Kennis van (CNC gestuurde) houtbewerkingsmachines

MEUBELMAKER ATELIER / MACHINEOPERATOR

Ons aanbod: 

Een voltijdse job in ons team. Je komt terecht in een aangename familiale omgeving met toffe en gedreven collega's. Een goede verloning en permanente opleiding met aandacht voor ergonomie en persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij Horemans-proof?

Dan werk je graag zelfstandig, maar je voelt je ook goed in een joviaal team met zin voor verantwoordelijkheid en een warme sfeer. Je hebt een grote zin voor precisie (zeker in telwerk) en zoekt vanuit een praktische benadering naar oplossingen. Extra druk brengt je niet van je stuk, en ook dan behoud je het overzicht en je spirit. Je bent een combinatie van een creatieve geest met een neus voor technische precisie. Ervaring in keukens, totaalinterieurs of maatwerk is zeker een meerwaarde, of de drive om je te verdiepen in onze wereld van interieur.

Interesse?

Ken jij de persoon die we zoeken,...

en die zich thuis zou voelen in het team van Horemans Keuken- en Meubelatelier? Vertel het verder dat we hem of haar zoeken!

Hebben we een succesvolle match? Dan willen je je graag bedanken voor jouw hulp met een mooi cadeau: deze prachtige gasbarbecue!