Vacature

Tekenaar / calculator maatwerk

Hier lig je in de bovenste schuif

Woondromen bouwen: dat doen we al sinds 1967 in het keuken- en meubelatelier van Horemans. Met een passie voor precisie en een neus voor perfectie willen we voor onze klanten een thuis bouwen waarin het goed leven is. Zij staan centraal in alles wat we doen. Maar onze medewerkers die creëren, plannen en plaatsen, dat zijn onze ware helden.

 

Bij Horemans kan je thuiskomen in een warme, familiale sfeer, waar we elkaar helpen, ondersteunen en motiveren om de beste versie van jezelf te worden. Zo kan iedereen na elke werkdag met een hoofd vol voldoening en een hart vol warmte naar huis gaan.

 

Wil je ook deel uitmaken van onze familie Horemans?

Tekenaar / calculator maatwerk

Dromen tot leven brengen 

Het 30-koppige team van Horemans Keukens en Meubelen werkt elke dag aan de woondromen van klanten. Met vakkennis, passie en een dosis precisie gaan onze klantenadviseurs in de showroom op zoek naar het meest passende ontwerp. Om dromen tot leven te brengen tot een tastbaar ontwerp, zoeken we misschien wel jou.

 

Als back-office voor onze interieuradviseurs werk je nauw met hen samen. Na overleg teken je een eerste ontwerp in Vectorworks, en maak je een 3D-visualisatie die de klant kan doen dromen. Als sluitstuk zorg je voor een gedetailleerde prijsofferte voor de klant.

 

Raakten we de juiste snaar bij onze klant? Dan werk je de plannen verder uit in detail. Afwisseling verzekerd, want de ene dag werk je aan een gezellige keuken, de andere dag krijg je een strakke kantoorruimte of een totaalproject om je tanden in te zetten.

Tekenaar / calculator maatwerk

Jouw vaardigheden

Je genoot een opleiding als bachelor in de houttechnologie, interieurvormgeving of master interieurarchitectuur, tenzij je al gelijkwaardige ervaring opdeed. Je hebt voldoende technisch inzicht op het gebied van keukens en interieurinrichting. Je voornaamste toolbox is het programma Vectorworks 2D en 3D, dus je kan hier al mee werken. Het maken van mooie 3D-visualisaties is een pluspunt.

Ben jij Horemans-proof?

Dan werk je graag zelfstandig, maar je voelt je ook goed in een joviaal team met zin voor verantwoordelijkheid en een warme sfeer. Je hebt een grote zin voor precisie (zeker in telwerk) en zoekt vanuit een praktische benadering naar oplossingen. Extra druk brengt je niet van je stuk, en ook dan behoud je het overzicht en je spirit. Je bent een combinatie van een creatieve geest met een neus voor technische precisie. Ervaring in keukens, totaalinterieurs of maatwerk is zeker een meerwaarde, of de drive om je te verdiepen in onze wereld van interieur.

Interesse?

Ken jij de persoon die we zoeken,...

en die zich thuis zou voelen in het team van Horemans Keuken- en Meubelatelier? Vertel het verder dat we hem of haar zoeken!

Hebben we een succesvolle match? Dan willen je je graag bedanken voor jouw hulp met een mooi cadeau: deze prachtige gasbarbecue!