Meubelshowroom klaar voor 2022

Meubelshowroom klaar voor 2022

06/01/2022

Tik nu prachtige koopjes op de kop

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in de meubelshowroom van Horemans Keuken- en Meubelatelier.

Verschillende nieuwe merken deden er hun intrede. Denk maar aan Moome, een Belgisch designmerk dat met zacht geprijsde items een jong en trendy publiek aanspreekt. Ook van het Nederlandse meubelmerk Kluskens staan er nieuwe eyecatchers in de showroom.

Van vertrouwde merken koos het interieurteam dan weer een geheel nieuw gamma. “Hofstede is zo een merk”, zegt meubelexperte Ann Verhaegen. “We tonen hier bij Horemans een selectie van hun compleet op maat gemaakte meubelen, zoals buffetkasten en dressoirs. Ideaal voor de Horemans-klant, die per definitie zijn droominterieur volledig op zijn maat tot leven ziet komen.”

Salons met korting

Om deze nieuwigheden in de showroom een plaats te kunnen geven, kunnen er heel wat toonzaalmodellen aan een hoge korting weg. “Echte koopjes, hoor”, vult Ann verder aan. “Er staan enkele exclusieve salons van onder andere Papadatos en Alberta die aan een fikse korting weg mogen. In leder of stof, in diverse kleuren. Voor ieder wat wils!”

 

“Maar ook budgetvriendelijke salons - ideaal voor starters – kan je nu in onze showroom aan de straffe korting vinden. Zo haal je voor een laag budget toch knappe interieurstukken in huis, waar je jarenlang plezier van hebt.”

Solden bij slaapcomfort

In de slaapstudio van Horemans staan enkele boxsprings en bedden in de aanbieding. Wie nog een kwalitatief donsdeken zoekt, kan ook hier zijn gading vinden, mét korting.

Toonzaalkeukens tot -60%

Niet alleen bij het meubelaanbod van Horemans vind je vernieuwingen. Ook enkele toonzaalkeukens maken tijdens de soldenperiode ruimte voor nieuwe projecten in de showroom. “Drie toonzaalkeukens mogen inderdaad aan een bijzonder voordelige prijs weg”, zegt medezaakvoerster Annelies Horemans. “Heel interessant, want in deze projecten zetten we graag de kwaliteiten van onze keukenontwerpers en -bouwers in de verf, met de hoogst mogelijke afwerkingsgraad. Deze tijdloze keukens kan je nu extra voordelig in huis halen.”

 

Voor wie nog begint met bouwen of verbouwen, is een toonzaalkeuken een bijzonder aantrekkelijke optie. “We hebben eventueel ook de mogelijkheid om nog zaken aan te passen, of om de keuken hier nog een tijdje in bewaring te houden. Kom dus zeker eens kijken, en we bespreken graag de mogelijkheden.”

De solden bij Horemans Keuken- en Meubelatelier
duren nog de hele maand januari.

Je vindt het aanbod van solden terug op deze pagina van de website, of in de showroom.