Meet Kato Smets – onze kleurrijke interieurvormgever

Meet Kato Smets – onze kleurrijke interieurvormgever

09/04/2021

Horemans Keuken- en Meubelatelier is zoveel meer dan meubelontwerp op maat. Onze specialisten helpen je ook bij de inrichting van jouw thuis van A tot Z. Eén van die gedreven interieurvormgevers is Kato Smets. Deze passionele kleurenspecialiste vervoegde ons team enkele maanden geleden. Haar enthousiasme delen we graag met jou.

Kleur is de rode draad doorheen Kato’s leven. Het is dan ook haar levensmotto, kleur en sfeer geven energie en levensplezier. En die kleurrijke vibe trekt ze door in haar professionele carrière. Na haar kunstopleiding deed ze de nodige werkervaring op en schoolde zich onder meer bij tot kleurstyliste. Bij Horemans Keuken- en Meubelatelier brengt ze materialen, kleuren en vormen samen tot één geheel.

Kato Smets

“De goede sfeer tussen de collega’s maakt dat ik elke dag met een glimlach paraat sta!”

Meedenken met klanten, hun emoties lezen en overbrengen in hun nieuw interieur, een complex inventief proces waar Kato zich met veel passie in smijt. Voor de interieurontwerpster is Horemans een creatief nest, waar talenten ten volle benut worden. De goede sfeer tussen de collega’s straalt uit naar de klanten. Het maakt dat Kato elke dag met een glimlach paraat staat. “We zijn een zeer complementair team, alle talenten worden hier ten volle worden benut”, benadrukt Kato nog.

Verschillende tinten of uitvoeringen
van 1 kleur is dé voorjaarstrend

Nu we toch in gesprek zijn met een interieurspecialist, kunnen we niet anders dan even polsen naar de trends van het voorjaar… Kato: “Verschillende tinten van 1 kleur of diverse uitvoeringen ervan, zoals  mat, glans of satijn, dat is dé nieuwe trend. Het geeft je interieur pit, zonder over-the-top te zijn. Ook pastelkleuren zijn weer in, fris en vrolijk. In combinatie met zwart of donker bruin, geef je het geheel toch de nodige kracht.”

Ben jij net als Kato een creatief type met kleurrijke vibe?

Dan zijn wij op zoek naar jou!