Interieurtrends

Interieurtrends

29/10/2020

ONTSTRESSEN?
No problem met de nieuwe meubeltrends.

We hadden je zo graag zien komen tijdens onze interieurdagen in november. Onze toonzaal kreeg een trendy update. Met passie en zorg hadden we bijzonder fraaie meubels en accessoires voor een happy home à la 2021 geselecteerd en uitgestald. No worries, die gaan niet lopen. Van zodra het weer mag, MOET JE ABSOLUUT KOMEN KIJKEN.

En ondertussen?

We blijven bereikbaar voor je interieurplannen:
014 589720 | contact@horemans.be.
Maak een online afspraak
voor de bespreking van je maatwerk.
Bel ons voor een interieuritem, dekbed(overtrek), accessoire en we zetten je bestelling klaar.
Proef alvast van de actuele interieurtrends  
tijd voor een update van smaak en schoonheid.

Bakens van rust en verandering

De actuele trends staan in het teken van rust en ontspanning.

De donkere, tumultueuze periode valt te keren met de nieuwste meubeltrends. Alles staat in het teken van balans, rust en mindfulness. De luchtige stilte, ruige natuur en kleurexperimenten doen het ‘m.

Meubels en accessoires zijn organisch van vorm, rond, zacht en volumineus. Je moet niet extreem gaan om mee te zijn: zelfs een ronde poef of een tapijt kan het verschil maken. Buiten halen we naar binnen met groene kleuren, aangevuld met koper en aardetinten. Dat geldt voor meubels en stoffen, maar evengoed voor pot, bord of plant. Stijlvol, maar steeds puur.

Voor het salon zijn grof geweven stoffen in wit en beige hot. Deze salons zijn mooi, maar door de structuur bovenal superonderhoudsvriendelijk. Een stoffen zitbank nodigt uit om te hangen met het ganse gezin. Dat willen we, liefst in een grote opstelling.

Subtiele nuances breng je aan met curved lines

De juiste balans tussen horizontale, verticale en gebogen lijnen van poefs, salontafels en eettafels in allerlei hoogtes. Comfortabele, uitnodigende en modulaire meubels gaan hand in hand met smart design.

Voeg daarbij de donkerkleurige elegantie van notelaar, alsook wat marmer(look) in je keuken… en je hebt alle elementen voor een relaxte sfeer mét karakter.

De clou

omring je met meubels & accessoires die je geest ontspannen in een transformatieve tijd.

Horemans helpt je hierbij.
Onze interieurarchitecten @ at your service!