Furninova

Furninova

10/09/2021

Furninova is een Zweeds meubelmerk met meer dan 30 jaar ervaring. Het ontwikkelt sofa’s van hoge kwaliteit, met oog voor detail en hoogwaardige bekleding. Kortom, zoals Horemans Keuken- en Meubelatelier ze zelf zou maken.

Furninova

Duurzame, Zweedse meubelen

“De keuze aan stoffen en lederkleuren is megagroot bij Furninova, en de kleuren zijn werkelijk fantastisch”, zegt interieurspecialiste Kato. “Ook qua prijs-kwaliteit scoort Furninova heel goed. Met deze zetel krijg je waar voor je geld. De VESTA is niet voor niets de bestverkochte zetel in ons meubelassortiment.”


Furninova is een van de grootste Zweedse meubelproducenten, en is gespecialiseerd in zitmeubelen van duurzame kwaliteit.


Op maat gemaakt

Elk stuk is op maat – dus op bestelling – gemaakt. De stukken zijn uniek en volledig naar wens van de klant. “We leveren zelden twee dezelfde zetels. Jij kiest de bekleding en de opstelling, zodat deze modulaire zetel perfect bij jouw gezin en je huis past.”

Vesta

De VESTA van Furninova heb je vast al eens gezien, en toch zijn er zelden twee dezelfde van. Dit Zweeds designstuk kan je volledig personaliseren, zowel qua bekleding als qua opstelling.

Grote of kleine woonkamer, grote of kleine bewoners: een VESTA is altijd een topidee!

Gorm

Deze leuke eenzitjes ‘GORM’ volgen helemaal de trend van vandaag, met hun organische lijnen. Die worden extra benadrukt door de opvallende bies.

Kom de collectie van Furninova voelen en beleven
in onze toonzaal. Onze interieurstylisten tonen je
graag alle mogelijkheden.