5 outdoor trends op een rijtje

5 outdoor trends op een rijtje

07/05/2021

Hoera, de zomer komt eindelijk in zicht!
Is jouw terras al summerproof?
Of toch nog op zoek naar de passende tuinset?

dé tuinmeubel trends voor 2021 op een rijtje

tuinmeubel trends 2021

Outdoor living

Dat wil zeggen buiten leven, het hele jaar door. Gedaan met het sleuren en opbergen van tuinmeubeltjes en kussens. Neen, we gaan voor duurzaam en kwaliteitsvol. Tafels, stoelen én accessoires bestand tegen weer en wind. De lijn van je interieur doortrekken naar je terras en je tuin. Subtiele kleur toevoegen aan je buitenruimte door middel van kussens met leuke prints, poefjes of zelfs een buitentapijtje.

De tips van Horemans Keuken- en Meubelatelier?
    • Het geweven Toundra outdoor tapijt van Vincent Sheppard, zacht en comfortabel, zodat jij heerlijk op blote voeten kan buitenlopen. Bovendien bestand tegen zowel zon als regen.
    • Trek de lijn van je interieur door naar je terras met Jan Kurtz. De exclusieve, hoogwaardige tuinmeubelen van Duitse makelij.

    • De Marguerita lounger van Joli tover je in een vingerknip om van sofa tot luxueus ligbed. Zalig genieten, toch?

tuinmeubel trends 2021

Rope tuinmeubelen

Stoelen of loungezetels in acryltouw zijn hot. Combineer ze met een onderstel in aluminium of natuurlijk hout en ze worden dé echte eyecatcher van je terras.

Wij deden alvast wat inspiratie op bij Vincent Sheppard. Zo ontdek de Frida lounge chair van dit Belgische merk. Natuurlijk teakhout in combinatie met antraciet acryltouw zorgt voor een prachtig kleurenspel in jouw tuin. Of de Kodo cocoon, met gezellige ronde rug uit acrylvezels, gecombineerd met een gepoederlakt aluminium frame. Voetjes omhoog op de bijhorende voetensteun en genieten maar.

tuinmeubel trends 2021

Teakhout met een stoere toets

Ook deze trend sluit naadloos aan op de voorgaande. Want het mag deze zomer net dat tikkeltje meer zijn…

Geen traditionele teaken tuintafel, maar een prachtige grijstint door gebeitst geborsteld teak, in combinatie met elegante poten voor een licht silhouet. Kies voor passende stoelen die een elegant teakhouten frame combineren met een geweven rug en je outdoor eetkamer is helemaal af.

Deze look ontdek je bij ons in de collectie David van Vincent Sheppard.

tuinmeubel trends 2021

Ovale vormen  

Speelse ovale of ronde vormen en afgeronde hoeken, we komen ze steeds vaker tegen. Zo ook bij Joli, nog zo’n topmerk van eigen bodem. In hun collectie vinden we dit pareltje, een prachtige tafel met de toepasselijk gekozen naam Curve. Kies je voor het vol keramische bovenblad, dan is de tafel trouwens geschikt voor binnen- en buitengebruik. Win-win.

tuinmeubel trends 2021

Lampen & lantaarns

Ok, de set up staat er, nu de afwerking nog natuurlijk. Beeld je in, de avond valt, maar het is toch oh zo gezellig en je krijg je vrienden nog niet naar huis. Hoeft ook niet, want met de tuinverlichting van Vincent Sheppard heb je een prachtige sfeermaker in huis. Dankzij Light My Table, een neopreenkabel met 9 LED lampen, kan je tafelen tot lang na zonsondergang. Terwijl elders op het terras de Tika lantaarn, een combinatie van een geweven mand en teakhouten basis, zorgt voor een origineel lichtspel.


actie

Outdoor living

Twijfel je nog, dan trekken we je graag over de streep met onze stemmingmakers… Bij aankoop ter waarde van €2500 uit onze outdoor collectie, krijg jij de “Light my Table” van Vincent Sheppard van ons. Besteed je €4000 aan outdoor living, dan krijg je een luxueuze Boretti BBQ cadeau. (*)  

The night is young! Party on!

Kom langs en ontdek
onze outdoor collectie

(*) Deze actie loopt tot eind mei en is niet cumulatief met andere kortingen