Bij Horemans Keuken- en Meubelatelier staat alles van 25 tot 30 november 2021 in het teken van de feestdagen, van gezellige tafelmomenten en je naasten verwennen met mooie geschenken. Onze toonzaal is het decor van een complete winterbeleving, met sfeervolle winterbar, gratis workshops, wijndegustaties en een uniek samengestelde cadeaucorner met eigen artikelen én stukken van lokale ambachtslieden. Er is ook een gratis wedstrijd in de showroom, met kans op een waardebon van Horemans.

Bij elke aankoop uit de Horemans’ cadeaucorner is er een geschenkje voor elk gezin.

Op donderdag 25 november openen we de Magische Winterdagen met een unieke event met laatavondopening van 16u tot 21u, winterbar met dj, workshops en een cadeaumarkt met externe partners. Bovendien onthullen we die avond feestelijk onze exclusieve Lies Bulteel-corner, met een stemmig dansoptreden van de artieste zelf.

Op vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag is de showroom, de winterbar en de cadeaucorner open van 10u tot 18u

Horemans’ Cadeaucorner

“We willen echt een uniek aanbod samenbrengen in onze toonzaal”, zegt Annelies Horemans. “Onze interieurspecialisten gingen voor de Magische Winterdagen zelf op pad om de leukste cadeauartikelen uit te zoeken. Ze kwamen thuis met prachtig glaswerk, plaids, windlichten, bedlinnen, aardenwerk en andere leuke hebbedingen.”

Geniet tijdens de Magische Winterdagen van

10% korting

in de Horemans’ cadeaucorner

Laatavondopening
met bijzondere cadeaumarkt

Horemans Keuken- en Meubelatelier nodigt op donderdag 25 november 2021 extra partners uit tijdens de laatavondopening van de Magische Winterdagen. Hier kozen we voor ondernemers die uitblinken in passie, persoonlijkheid en precisie.

Keramiek van Lies Bulteel

Lies Bulteel is een keramiekartieste die uitblinkt in functioneel aardewerk, zoals serviezen, schalen en zelfs unieke lavabo’s. Tijdens onze Magische Winterdagen staat er een prachtig gedekte tafel met haar werk, en openen we een exclusieve Lies Bulteel-corner met lavabo’s.

Keramiek van Astrid De Deyne

Astrids werken zijn een lust voor het oog. Haar elegante porseleinen potjes, schaaltjes en vaasje worden gekenmerkt door een verfijnde vorm en kristalglazuur. Elk stuk is een werkelijk uniek kunstwerk.

Griet Verhaert Juweelontwerp

Griet werkt bij Horemans als interieurarchitecte, en is daarnaast ook actief als juweelontwerpster. Ze heeft een voorliefde voor architectuur, details en natuurlijke materialen. Ze is de bevlogen kracht achter STRUCTR JEWELS.

Damesboetiek La Sorella

In deze gloednieuwe boetiek in Geel-Larum vind je de laatste trends in damesmode. Speciaal voor onze Magische Winterdagen stelt zaakvoerster Griet Hendrickx een trendy aanbod samen van modeaccessoires.

De Tafel van 6

Jan Geelen van ‘De Tafel van 6’ is bezeten van wijnen. Tijdens de cadeaumarkt van donderdag kan je de lekkerste wijnen en pakketjes kopen om je feesttafel een unieke toets te geven. Op zaterdag en zondag kan je ook inschrijven voor een wijndegustatie.

Magische Winterworkshops

inschrijving verplicht

Tijdens onze Magische Winterdagen inspireren we je graag
met een aanbod van gratis workshops.

Zo ben je helemaal klaar om er dit jaar een onvergetelijke feestperiode van te maken.

Kato Kan Toveren
‘Een huis vol Winterwarmte’

Toveren kan ze, onze interieurspecialiste Kato. Dat toont ze graag tijdens een 90 minuten durende workshop, boordevol tips-en-tricks geeft om je huis om te toveren in een heerlijk gezellige plek voor de feestdagen.

Want hoe zorg je voor een warme aankleding in je huis? En hoe dek je de tafel zò bijzonder, dat je gasten er spontaan Jingle Bells van beginnen te neuriën?

Wel, Kato neemt je graag mee in haar wondere wereld van de vormgeving, van kleurenpalletjes en van het scheppen van een bijzondere sfeer.

Info: workshops op donderdag 25/11 om 18u30, op zaterdag 27/11 en zondag 28/11 om 15u30. Beperkte plaatsen, dus inschrijven is de boodschap!

Atelierrondleiding met Kristof

Bij Horemans Keuken- en Meubelatelier produceren we elke maatwerkopdracht volledig lokaal, in onze eigen hypermoderne meubelfabriek. Die ligt ook op de site in Larum, pal achter onze toonzaal. Kristof neemt je graag mee doorheen ons atelier, langs de weg die elke Horemans-keuken of maatkast aflegt, tijdens deze boeiende rondleiding.

Info: rondleiding op donderdag 25/11 om 18u30. Ook hier graag vooraf inschrijven!

Kookdemo: "Kerstkoken in een handomdraai met NEFF"
met chef Peter Balcaen

Peter toont je tijdens deze levendige workshop alle kneepjes van de NEFF Combistoomoven. Als je tijdens de feestdagen de hele familie wil verwennen met een heerlijk menu, dan is dit toestel de perfecte partner. Peter werkte speciaal voor Horemans een feestmenu uit, dat hij in onze demokeuken klaarmaakt. En nu het leukste nieuws: proeven mag!

Info: kookdemo NEFF op zaterdag 27/11 en zondag 28/11 om 14u. Beperkte plaatsen!

Wijndegustatie De Tafel van 6

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken! Onder dit motto startte Jan Geelen met ‘De Tafel van 6’. Hij is constant op zoek naar echt lekkere wijnen in elke prijsklasse. “En die vind je in elk land of streek, als je maar goed kijkt en open staat voor iets nieuws.”
Tijdens de wijndegustatie deelt hij zijn ervaringen, kennis en liefhebberij, en laat hij je meeproeven van zijn equise aanbod.

Info: wijndegustatie op zaterdag 27/11 en zondag 28/11 om 14u30. Graag vooraf inschrijven! Ontdek het aanbod van De Tafel van 6 ook tijdens de geschenkenmarkt op donderdag 25/11

Wondere Winterbar

Vijf dagen lang is er bij Horemans een lekker winters drankje – glühwein, chocolademelk – voorzien voor elke bezoeker, met een lekker hapje erbij. Kom genieten van de winterse gezelligheid in onze patio!

 

We openen de Winterbar op 25/11 om 16u00. Tot en met dinsdag 30/11 is iedereen vrijblijvend van harte welkom!

Meer informatie of inschrijven voor een workshop? Contacteer ons op 014 58 97 20 of contact@horemans.be.

De Horemans’ Cadeaucorner
blijft de hele maand december geopend.