Vacature

Interieuradviseur 'meubelen en projecten'

Hier lig je in de bovenste schuif

Woondromen bouwen: dat doen we al sinds 1967 in het keuken- en meubelatelier van Horemans. Met een passie voor precisie en een neus voor perfectie willen we voor onze klanten een thuis bouwen waarin het goed leven is. Zij staan centraal in alles wat we doen. Maar onze medewerkers die creëren, plannen en plaatsen, dat zijn onze ware helden.

 

Bij Horemans kan je thuiskomen in een warme, familiale sfeer, waar we elkaar helpen, ondersteunen en motiveren om de beste versie van jezelf te worden. Zo kan iedereen na elke werkdag met een hoofd vol voldoening en een hart vol warmte naar huis gaan.

 

Wil je ook deel uitmaken van onze familie Horemans?

Ben jij een creatieveling die constant zoekt naar kleurtjes, texturen, stoffen en combinaties? Stop met scrollen op Pinterest, en zet je passie om in actie. Bij Horemans zoeken we iemand met jouw talent die onze klanten meevoert in hun dromen. In ons keuken- en meubelatelier zijn we gespecialiseerd in op maat samengestelde meubelen, die perfect passen in iemands woning of stijl.

 

Feeling met kleuren is onontbeerlijk. Creatief, maar tegelijk ook praktisch, empathisch en met een luisterend oor. Zo hebben we onze mensen graag.

 

Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Ons team van interieurspecialisten staat je bij en helpt je meedenken. In onze moderne en ruime toonzaal staat een breed overzicht van merken en stijlen. Maar onze zoektocht naar het perfecte meubelstuk gaat veel verder, tot in catalogi van leveranciers. Je mag out-of-the-box denken, het mag ver gaan. Net als wij wil je ook tot het uiterste gaan voor de glimlach van onze klant.

Interieuradviseur 'meubelen en projecten'

Onze toonzaal is jouw speeltuin.

In onze showroom staan tal van topmerken ter beschikking om telkens opnieuw een volledig nieuwe puzzel te leggen. Uiteindelijk beschik je over 1001 verschillende modellen en uitvoeringen om de droom van de klant tot leven te wekken. De combinatie met ons in-house maatwerkatelier zorgt ervoor dat je als adviseur zeer ver kan gaan.

 

In eerste instantie peil je tijdens een open gesprek naar de wensen en ideeën van onze klant. Vanuit hun behoefte zoek je een passende oplossing.

Ben jij Horemans-proof?

Dan werk je graag in een team waarin verantwoordelijkheid en familiale sfeer hand in hand gaan. In onze groeiende organisatie is er plaats voor persoonlijke ambities en kan je genieten van groeikansen. We houden van precisie, kwaliteit en maatwerk, maar ook voor een warm en persoonlijk contact met elke medewerker. Een vlotte babbel, een dosis flexibiliteit en vooral veel passie voor interieur zit in het DNA van elke medewerker. Zowel voltijdse als deeltijdse betrekkingen zijn bij ons bespreekbaar. Door zaterdagwerk heb je een extra vrije dag door de week.

Interesse?