Solden en 'Straffe Koopjes'

Solden en 'Straffe Koopjes'

05/01/2023

Vanaf januari maakt Horemans Keuken- en Meubelatelier weer plaats in haar showroom voor de nieuwe collectie meubelen. Dat betekent: SOLDEN! Vanaf 5 januari kan je in onze showroom prachtige hoeksalons, tafels, kasten en andere kwaliteitsmeubelen op de kop tikken tegen hoge kortingen.

 

Maar wil je écht een interieurstuk scoren aan een bodemprijs? Kruis dan zaterdag 21 januari 2023 aan in je agenda voor onze eerste editie van de ‘Straffe Koopjes’.

SOLDEN bij Horemans

Groeiende meubelafdeling

“Onze meubelafdeling groeit nog elk jaar, dus we zetten elk seizoen in op nieuwigheden die het ontdekken waard zijn”, zegt Annelies Horemans, medezaakvoerder. “Regelmatig komen er nieuwe uitvoeringen en merken bij. De klanten die hun keuken en ander maatwerk bij ons kopen, zijn absoluut fan. Ze kunnen zo hun interieur aanvullen met een nieuwe zetel, een boxspring, de ideale tafel en stoelen. Een grote meerwaarde, want zo weet je van bij de bestelling dat alles perfect bij elkaar past.”

Afprijzingen %%%

Onze interieurstylisten zitten niet stil, en zorgen voor een regelmatige vernieuwing in de meubelshowroom. Dat betekent: opruimen. De hele maand januari kan je recente collectiestukken vinden aan hoge kortingen tot wel -60%.

 

Zo zijn er verschillende recente salons van onder andere Moome, Furninova en Papadatos die opgeruimd worden. Ook enkele matrassen van Recor Bedding mogen aan de helft van de prijs weg.

Straffe koopjes

Op zaterdag 21 januari ruimt Horemans Keuken- en Meubelatelier echt grondig op, met een spectaculaire liquidatie van eindereeksen en overgebleven stock. Ook mooie items van merken die uit ons gamma verdwijnen, mogen dan weg voor een absolute bodemprijs.

 

Onze allereerste ‘Straffe Koopjes’ vindt plaats in een aparte ruimte, rechts van de toonzaal. Er is voldoende parking voorzien.

Let wel, de koper is zelf verantwoordelijk voor het vervoer. Je kan je koopjes direct meenemen, of maximaal één week na de stocksale.

Enkele datums om te onthouden:

Donderdag 5 januari 2023 
start van de solden
Zaterdag 21 januari 2023 
Straffe koopjes

Zien we je dan?