moome bij Horemans

Moome

06/09/2021

Moome is een Belgisch merk dat garant staat voor knap, hedendaags design. De meubelen en accessoires passen in de trend van compact wonen, en zijn tegelijk modulair. Met deze bouwstenen kan je een persoonlijke combi samenstellen, zodat alles perfect past in jouw woning.

MOOME

Belgisch design

Het team van Belgische en internationale meubelontwerpers zorgt voor dat tikkeltje meer met frisse en toch tijdloze ontwerpen. Hierdoor past een Moome-ontwerp in zowat elk interieur. Dat de ontwerpen aantrekkelijk geprijsd zijn, is mooi meegenomen.

Modulaire meubelen

Moome is ook perfect voor compactere woningen, dankzij de modulaire opstellingen en toffe combinaties tussen de collectiestukken.

 

“We zijn blij dat we Moome in ons huidige meubel- en maatwerkaanbod kunnen opnemen”, zegt Annelies Horemans. “We willen ons meer en meer profileren als een one-stop-shop met meubelen en maatwerk van hoge kwaliteit, waarbij klanten van a tot z advies krijgen bij hun interieurkeuze. De hedendaagse, prijsbewuste toppers van Moome passen perfect in dit plaatje.”

Moome Arthur

Deze lamp - mét tafeltje – zorgt voor een zachte sfeer en is tegelijk multifunctioneel. Deze blikvanger is bij Horemans verkrijgbaar in wit en zwart.

Moome Lex

Een licht sledepootje, pure lijnen en een uitzonderlijk zitcomfort: deze zetel is een streling voor het oog, en past in elk interieur. Combineer naar hartenlust voor jouw ideale opstelling.

Moome Aude …

Strakke lijnen en zachte kussens. Aude is een heerlijke fauteuil die discreet opgaat in elk interieur. Verkrijgbaar is een breed kleurengamma in leder of stof.

… of Audette?

Hetzelfde contrast tussen strak en zacht, maar aangevuld met comfortabele armsteunen. Audette is een speelse variatie op de Aude. Welke fauteuil kies jij?

Kom de gloednieuwe collectie van MOOME ontdekken in onze showroom. Onze interieurstylisten tonen je met plezier deze blikvangers.