Keukendagen

Keukendagen

29/09/2023

Horemans’ Keukendagen – Feesteditie 55 jaar

Je keuken is het kloppend hart van je huis, de plek waar al het leven zich afspeelt. Hier praat je, lach je, kook je en geniet je. Deze fijne plek verdient de best mogelijke aandacht en zorg bij het ontwerp, uitvoering en plaatsing ervan. Horemans Keuken- en Meubelatelier zorgt al 55 jaar lang voor prachtige, duurzame keukens én ander maatwerk in de Kempen. En dat willen we met jou vieren.

noteer alvast 19 tem 22 oktober 

Horemans’ Keukendagen

Met oog voor precisie en passie voor perfectie: zo komt jouw keuken tot stand in Geel-Larum. Ontdek dit Kempische vakmanschap tijdens Horemans’ Keukendagen – Feesteditie 55 jaar, van donderdag 19 tot en met zondag 22 oktober 2023. Ontdek onze nieuwe toonzaalkeukens of volg een inspiratieworkshop voor een hedendaags keukenontwerp. Op zondag zijn we uitzonderlijk extra open van 13 tot 18 uur.

Horemans’ Keukendagen

Totaalaanpak voor je interieur

Onze grote meubel- en maatwerkshowroom staat dat weekend in het teken van de nieuwste keukentrends en -toestellen. Ben je van plan te gaan bouwen of verbouwen, of denk je erover om je keuken binnenkort te vernieuwen? Dan zijn de Keukendagen dé ideale bron van inspiratie. De stijl van je keuken kan je probleemloos doortrekken in de rest van je woning. Ook dan hebben we bij Horemans altijd het perfecte antwoord voor een totaalinterieur.

 

“Veel klanten hebben vandaag een goed beeld van wat ze willen, als ze de toonzaal binnenstappen”, zegt Joke, interieurarchitecte bij Horemans Keuken- en Meubelatelier. “Er zijn enorm veel foto’s te vinden op internet, en online ontwerptools. Toch is het allemaal sneller gezegd dan gedaan, en we merken meer dan ooit dat onze totaalaanpak geapprecieerd wordt. Door goed te luisteren en exact te ontwerpen wat jouw huis nodig heeft, krijg jij écht een keuken op maat. Perfect afgewerkt en gemaakt in eigen atelier in Geel.”

Horemans’ Keukendagen

Terrazzo, goud of roze?

De mogelijkheden in keukenontwerp zijn vandaag de dag bijna oneindig. Dat merk je als je door de nieuwe stalenruimte in de showroom van Horemans loopt. Hier kan je naar hartenlust vergelijken, voelen en combineren. “Er zijn de laatste jaren veel nieuwe materialen op de markt gekomen die extra gebruiksvriendelijk zijn, of zachter geprijsde alternatieven voor bijvoorbeeld massief hout of natuursteen. Die mogelijkheden ontdek je in de nieuwste showroomkeukens, waar we specifiek met nieuwe technieken en hedendaagse materialen werken, zoals terrazzo-look, speciaal freeswerk en gouden accenten.” Deze uitgebreide materiaalkeuze zorgt ervoor dat Horemans keukens kan vervaardigen in werkelijk elke prijsklasse.

 

Ontdek het allemaal tijdens de Horemans’ Keukendagen – Feesteditie 55 jaar!, van donderdag 19 tot en met zondag 22 oktober 2023.

Wat staat er op de agenda?

Horemans’ Keukendagen

Vier dagen lang staat onze interieurtoonzaal in het teken van het hart van elk huis: de keuken. Met dagelijks inspiratiesessies over praktisch keukenontwerp en de nieuwste interieurtrends rond maatwerk ben je bij Horemans aan het juiste adres voor jouw toekomstige plannen.

Tijdens de Keukendagen stellen we met trots onze nieuwe stalenruimte voor, waar je eindeloos kan mixen en matchen, tot het kleur- en materialenpallet precies goed zit. De mogelijkheden zijn zo breed dat we voor elk project het juiste antwoord kunnen bieden, en ook voor elk budget. Onze nieuwe toonzaalkeukens vormen ook een bron van inspiratie voor jouw toekomstig keuken- of maatwerkproject. Extra open op zondag namiddag – 13u-18u

Donderdag19 oktober 

13u – 14u30 – 16u

Atelierrondleiding
met Kristof Horemans

Ontdek de plek waar jouw maatwerk binnenkort tot leven komt. Zaakvoerder Kristof leidt je rond in onze productiehal met computergestuurde machines, en babbelt je bij over ons 55-jarig Kempisch familiebedrijf.

Donderdag 19 - vrijdag 20 - zaterdag 21 en zondag 22 oktober

15u – 16u30

Inspiratiesessie keukendesign
met Annelies Horemans

“Hedendaags, praktisch en prachtig keukendesign: tips en tricks”

Als geen ander brengt Annelies maatwerkplannen tot leven. Hoe ze dat doet, toont ze tijdens een inspiratiesessie. Een must voor jouw toekomstig project!

Zaterdag 21  en Zondag 22 oktober 
13u30 – 17u30

Kookdemo Siemens

Ontdek alle kneepjes van de combi(stoom-)oven van de chef-kok van Siemens, tijdens deze inspirerende workshop in onze demokeuken.

PS Op 28 oktober organiseert Horemans een extra kookdemo van BORA, van 13u30 tot 17u30. Hier kan je ook al voor inschrijven!

Onze Keukendagen steken we dit jaar in een extra feestelijk jasje. Omdat we 55 jaar Kempisch maatwerk van Horemans Keuken- en Meubelatelier vieren, trakteren we elke bezoeker op een gratis glaasje bubbels en een cadeautje.

En we hebben nog een extra verrassing! Wie onze showroom bezoekt tijdens de Keukendagen, maakt kans op 1 van de 5 ballonvaarten die we weggeven. Veel succes!

Wil je genieten van onze extra verjaardagsactie? Bij jouw bestelling van een keuken of maatwerk krijg je tijdelijk een gratis GASBARBECUE.

De voorwaarden van de actie vind je in onze winkel. 

Openingsuren Keukendagen

Donderdag 10u - 18u

Vrijdag 10u - 18u

Zaterdag 10u - 18u

Zondag 13u - 18u (extra open op zondagnamiddag)

 

Voor vragen of inschrijven ben je altijd welkom in onze showroom, via ons telefoonnummer of per e-mail.

We zien je heel graag op onze Keukendagen!