Hoe kies je een nieuw bed of boxspring?

Hoe kies je een nieuw bed of boxspring?

17/10/2022

Laat je door een expert bijstaan in onze Slaapstudio

“Spier-, nek- en rugklachten

kunnen afnemen of zelfs verdwijnen

met een goed bed.” 

Slaapexpert Ann


In onze Slaapstudio hebben we alles voor een geslaagde nachtrust.

Onze slaapexperten staan klanten met raad en daad bij en gaan stap voor stap op zoek naar het ideale bed.

Ann heeft intussen dertig jaar ervaring in slaapcomfort, dus met haar heb je de perfecte specialiste aan je zijde.

Waarom een nieuw bed kopen?

Slaapexpert Ann: “Een goed bed kan er echt wel voor zorgen dat klachten zoals rug-, nek-, schouder- en heuppijnen afnemen of zelfs verdwijnen.  Met goede ondersteuning tijdens je slaap vangt je lichaam minder druk op. Drukverlaging zorgt eveneens voor een langere diepslaap, je krijgt gedurende de nacht minder prikkels en je komt dus beter uitgerust uit je bed.”

“Een bed kiezen is heel persoonlijk. Testen en voelen is dus de boodschap. Daarom ben ik blij dat onze klanten in de Slaapstudio de uitgebreide mogelijkheden kunnen ervaren.”

Boxspring of lattenbodem?
Geltex of traagschuim? 

Ann: “Er zijn vandaag verschillende materialen op de markt met drukverlagende en ondersteunende eigenschappen. In onze Slaapstudio kan je uit het brede gamma van verschillende Belgische merken kiezen.” 

“De materiaalkeuze is heel belangrijk. Als verdeler van Beka en Lattoflex is er voor elk type slaper wat wils. Materialen als Geltex en traagschuim worden gebruikt als afdeklaag van een matras. Dat zorgt voor extra comfort en minder druk op je lichaam. Met onze matrassen Escape, Dreamer en Body Sense vinden veel mensen de ideale nachtrust.”

Ervaring in slaapcomfort

Ann: “Door de jaren heen hebben we bij Horemans een mooi aanbod gecreëerd voor zowat elk type slaper. Het is ook fijn om mensen te helpen in hun zoektocht naar slaapcomfort, omdat ik weet hoe belangrijk een goede nachtrust is.”

 

“De Bodysense zit intussen al 20 jaar in het gamma van Beka, en wordt altijd mee vernieuwd. Ik had laatst nog mensen die 12 jaar geleden deze matras kochten, en nu gewoon dezelfde kwamen bestellen. Dan weet je dat ze het comfort hebben gevonden dat ze zochten. Beka heeft met Choose&Snooze ook een interessant instapgamma uitgewerkt. Zeker de moeite om eens komen uit te proberen.”

“Als erkend Geltex-dealer

mogen we een gratis upgrade geven

aan elk Beka Choose & Snooze-bed.”

ACTIE

Momenteel bieden we de complete boxspring Choose&Snooze actie aan,
incl. Geltex Imagine matras voor de prijs van een basismatras.

Een extra upgrade is mogelijk aan zeer interessante voorwaarden.

Kom langs in de showroom van Horemans Keuken- en Meubelatelier en voel het zelf.

Of maak een afspraak met onze slaapexpert via contact@horemans.be.