Dé ideale stoel die bovenal zalig zit

Dé ideale stoel die bovenal zalig zit

20/06/2024

Wist je dat Horemans tientallen modellen van eetkamer- en keukenstoelen in haar showroom heeft? Om te testen zit je in Geel-Larum dus meer dan goed. Horemans Keuken- en Meubelatelier is al jarenlang een vaste waarde als interieurpartner met een prachtige selectie aan tafels, stoelen, kasten en kleine interieuritems. Hier vind je zowel gekende als verrassende meubelmerken onder één dak. Dus ook voor de ideale stoel – mét advies - ben je hier aan het juiste adres.

Zomeractie stoelen en tafels JOLI

Weinig meubelstukken zijn zo bepalend voor de totale look van je interieur als een stoel. Nieuwe stoelen rond de tafel in je eetkamer of keuken geeft de ruimte een volledig nieuw cachet. De combinatiemogelijkheden zijn onuitputtelijk, net als de stijlen en uitvoeringen van de hedendaagse stoelen. Vaak is het een kwestie van het juiste advies, en door samen te testen welke stoel er het mooiste bij de tafel past.

Breed gamma aan stoelen

De mogelijkheden vandaag zijn enorm, en daar speelt de uitgebreide meubelafdeling van Horemans graag op in. Samen tafelen en genieten zit ingebakken in het oorspronkelijk DNA als keukenbouwer. Door de evolutie naar complete interieurpartner heeft het interieurteam met extra aandacht een spannende collectie van tafels en stoelen geselecteerd. “Onlangs zei een klant nog: zo’n breed gamma, dat vind je nergens!”

Trends bij stoelen

Een gestoffeerde stoel neemt vandaag een opvallend groot deel van het gamma in, en dat heeft zijn redenen. Ze zijn comfortabel, zacht en bovendien onderhoudsvriendelijk. Vandaag de dag is de kwaliteit van meubelstoffen bijzonder hoog, waardoor kwalitatieve stoelen quasi vlekafstotend zijn.

 

Hedendaagse stoelen kan je verregaand personaliseren. Dankzij het uitgebreide gamma aan houtsoorten, onderstellen, stoffen en bekledingen kan je ze volledig afstemmen op je interieur. Dat maakt de keuzemogelijkheden quasi oneindig, maar garandeert je altijd een persoonlijk resultaat.

Persoonlijke styling

Onze interieurexperten helpen en adviseren je graag met je keuze. Vooraleerst gaan we op zoek naar het juiste zitcomfort: de breedte en de diepte van de zit is bepalend. Kies je voor armleuningen of niet? Ook de hoogte van de leuning moet goed aanvoelen als je zit.

 

Daarna kijken we naar de interieurelementen die al aanwezig zijn in je huis: je gordijnen, zetels, kasten. Dan gaan we op zoek naar de perfecte stoffering. Die kan kleurrijk zijn, maar wat ook kan, is een beige stof met een subtiel spikkeltje kleur erin. En waarom niet kiezen voor effen stoelen, aangevuld met twee in een accentkleur? Door samen met onze interieurspecialisten op zoek te gaan, krijg je een passend en spannend geheel in huis.

Stoel in de kijker

TST EDO CHAIR van Toon De Somer

Dit is exclusief Antwerps topdesign van Toon De Somer. Deze verrassende stoel heeft een flippable seat: de zitting is omkeerbaar. Vandaag hout en morgen gestoffeerd? Draai de zitting van deze stoel gewoon om. Deze brede en fijn afgelijnde stoel is een lust voor het oog, en zit bovendien bijzonder goed. Precies zoals we van het Belgische design van Toon De Somer gewend zijn!

ZOMERACTIE STOELEN

nu extra korting

De hele maand juni geven we 5% EXTRA zomerkorting op de nettoprijzen van al onze stoelen.

Kom nu onze uitgebreide stoelencollectie ontdekken.

Onze interieurspecialisten staan je graag met raad en daad bij.

Supersnelle levering

Zit je graag supersnel op je nieuwe stoelen? Dan stellen we graag deze voor, die uiterst snel leverbaar zijn:

Stoel Palermo

Deze moderne stoel in parelmoer stof heeft een strak-zwart onderstel. Een tijdloze klassieker die prachtig oogt in zowat elk interieur.

Stoel Catania

Oogstrelend en super comfortabel! Onze garantie voor zalige etentjes en fijne babbels, en sowieso een aanwinst voor jouw eetkamer.

Kom proefzitten op de ‘Palermo’ of de ‘Catania’,
en geniet ook op deze stoelen 5% extra zomerkorting tot eind juni.

Stockverkoop tafels en stoelen JOLI

De Belgische topontwerpers van Joli brengen al meer dan 25 jaar verfrissend en tijdloos design op de markt.

De stoelen zijn zowel binnen als buiten prachtig. Joli is altijd een bijzonder stijlvol idee.

Heb je interesse in een van deze toonzaalmodellen?
Kom dan snel naar onze showroom, want OP=OP.