Binnenkijken bij Tom, Vicky, Nine en Rune

Binnenkijken bij Tom, Vicky, Nine en Rune

27/10/2022

Het interieurteam van Horemans Keuken- en Meubelatelier verzorgde in deze imposante, open woning de totaalinrichting voor haar bewoners. Het resultaat is verrassend warm en knus, en straalt een ingetogen luxe uit. De bewoners beamen het: dit is een heerlijk huis om in te wonen.

Een moderne blok, en toch warm en huiselijk

Tom: “Ik heb mijn huis eigenhandig gebouwd, en zocht een interieurpartner voor de totale inrichting. Mijn eerste afspraak hier in de showroom van Horemans was bij Annelies. En dat gevoel zat direct goed. Vanaf het eerste gesprek nam ze me bij de hand en probeerde ze aan te voelen waar onze eigen smaak zit. Die heeft ze mee vorm gegeven, samen met echt praktische adviezen over kast- en keukeninrichting.  Dingen waar we zelf niet aan zouden gedacht hebben.”

In de dressingkast met jassen is een bankje ingewerkt. Daaronder zijn schuiven voorzien.
Je kan dus rustig neerzitten als je je schoenen aandoet, en tegelijk is alles netjes opgeborgen.

Gezond en snel met stoomoven

Tom: “Ook de stoomoven is fantastisch. Daar zijn we heel content van. Het is heel handig om na een drukke werkdag snel een gezonde maaltijd te maken: snel wat aardappelen en groenten erin. Het is een andere manier van koken en van leven, en het blijkt nog gezonder te zijn.”

Meubelcollectie vult perfect aan

Alle vaste interieurstukken – keuken, badkamers, bar, dressings – komen uit het atelier van Horemans. Maar de bewoners vonden alle aanvullende stukken in de ruime meubelcollectie in de showroom. Ook hier was het advies voor Tom en Vicky heel belangrijk.

Tom: “Annelies wist perfect welke materialen en kleuren we voor het maatwerk kozen. En onze zetels, kussens, tafels passen er nu perfect bij.”

Ook voor de losse meubelen was het advies van Annelies belangrijk. Alles past nu perfect bij de vaste interieurstukken.

Tom: “Het advies was voor ons extreem belangrijk om alles op punt te krijgen. Maar ook daarna krijg je enkel vakmanschap van Horemans. Medezaakvoerder Kristof is alles zelf komen opmeten. Hij was er een halve dag mee bezig, maar bij plaatsing was dan ook alles perfect in orde. Ook de plaatsers vond ik allemaal vakmannen.”

Tom: “Ik had nooit gedacht dat het eindresultaat er zo zou uitzien. Maar wel gehoopt. Het is een heel aangenaam huis om in te wonen. Mijn moeder vreesde dat zo’n moderne blok kil zou zijn, maar het is net heel warm en huiselijk geworden. We wonen hier echt heel graag.”

Aangenaam, warm en huiselijk